top of page

Routebeschrijving

Belangrijk!

Volg altijd de twee Google Maps locatiepunten zoals hieronder beschreven. Neem geen andere route. Bij twijfel, neem contact met ons op. De hele route is geasfalteerd, tot aan het tweede locatiepunt.

Kom je vanaf de kust (Vélez-Málaga / Torre del Mar) gereden, dan is Triana het laatste dorpje waar je doorheen rijdt voordat je de afslag richting onze finca krijgt. Deze afslag bevindt zich ongeveer 2 minuten buiten Triana en net na een bocht aan de rechterkant (zie onderstaande foto). Je weet dat je de goede afslag hebt als je daar twee grote afvalcontainers ziet staan.

 

Voor de eerste Google Maps locatie, klik hier

Screenshot_20211115-204943_Maps.jpg

Vanaf bovenstaande afslag is het nog 5 minuten rijden tussen de mangovelden door (zie anderstaande foto). Je komt dan uit bij een Y-splitsing met een groen hek met daarop het bord Finca El Mundo Verde (zie onderstaande foto).

Voor de tweede Google Maps locatie, klik hier.

Ben je gearriveerd bij de groene poort (foto hieronder)? Bel dan het telefoonnummer dat de host je gestuurd heeft.

De poort zal dan open gaan. Volg daarna de foto's die de host heeft gestuurd.

20211115_205011.jpg
20211111_180805.jpg

Kom je vanaf het binnenland? Zorg dan dat je via Benamargosa of Trapiche rijdt. Je kan dan bovenstaande Google Maps locaties gebruiken.

Let op!

Let er bij het huren van een auto op dat je een model kiest dat geschikt is voor rijden op wegen in het buitengebied. Een 4x4 is niet nodig maar huur zeker geen laag model of sportauto!

bottom of page