top of page

Algemene Voorwaarden

Door het betalen van de aanbetaling gaat u automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden. Finca El Mundo Verde behoudt zich het recht voor om boekingen te annuleren zonder compensatie en restitutie als deze voorwaarden worden geschonden. Als u vragen heeft over uw verblijf bij Finca El Mundo Verde, neem dan contact met ons op voordat u een reservering maakt.

Boeken

Om onze luxe appartementen te boeken moet de hoofdgast minimaal 21 jaar oud zijn. Het maximum aantal verblijvende gasten per accommodatie staat vermeld bij de kamerdetails op de website. De hoofdhuurder en zijn of haar geregistreerde medereizigers mogen op het terrein verblijven en gebruik maken van de faciliteiten. Eventuele andere bezoekers hebben alleen toegang met toestemming van de verhuurder.

Betalingen en annuleringen

Voor het plaatsen van een boeking betaalt u de helft van de totale reissom. De andere helft wordt betaald bij aankomst; contant of per bankoverschrijving. Bovendien betaalt u bij aankomst een borg van 100 euro contant. Dit bedrag wordt bij het uitchecken gerestitueerd.

 

Als u uw ecologische overnachting wilt wijzigen of annuleren, laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Bij annulering gelden de volgende regels:

– bij annulering tot 5 dagen of meer voor de aankomstdatum: 100% restitutie

– bij annulering binnen 5 dagen voor aankomstdatum en -tijd: 0% restitutie

 

Het is niet mogelijk om aanbetalingen om welke reden dan ook terug te vorderen. Risico's kunnen worden gedekt door een annuleringsverzekering.

Check-in &
Check-out

Inchecken: tussen 15:00 en 23:00

Uitchecken: voor 10.00 uur op de dag van vertrek

 

Andere in- en uitchecktijden zijn alleen mogelijk in overleg met verhuurder en op basis van beschikbaarheid.

 

Wilt u heel vroeg inchecken of heel laat uitchecken, boek dan een extra nacht.

Aansprakelijkheid van de huurder

Tijdens het verblijf zijn de huurder en zijn medereizigers volledig aansprakelijk voor de accommodaties en alle andere zaken die tot het gehuurde behoren. Schade veroorzaakt door de huurder en/of door zijn of haar medereizigers dient volledig door de huurder te worden vergoed. De huurder is ook aansprakelijk voor eventuele andere bijkomende kosten. Verhuurder is te allen tijde gerechtigd de huurder aansprakelijk te stellen indien de veroorzaakte schade niet of niet behoorlijk wordt afgewikkeld.

Aansprakelijkheid van de verhuurder

De eigenaar/verhuurder is niet aansprakelijk noch verantwoordelijk voor schade en ongemakken, zoals bv. verlies, diefstal, letsel of enig ander soort schade dat de huurder, medereizigers of bezoekers overkomt die zich in of rond de gehuurde accommodaties of op het terrein van Finca El Mundo Verde bevinden. Mocht er toch sprake zijn van dergelijke schade of ongemakken, dan is huurder verplicht verhuurder/eigenaar hiervan onmiddellijk op de hoogte te stellen, zodat deze kan trachten de schade of ongemakken te voorkomen of te beperken.

 

Bij ongevallen in of om de accommodaties en op het terrein kan de verhuurder/eigenaar nimmer aansprakelijk of verantwoordelijk worden gehouden. Indien verhuurder/eigenaar door overmacht (oorlog, staking, beperkende overheidsmaatregelen of andere buitengewone omstandigheden, zoals natuurrampen of water-/stroomstoringen) enige verplichting niet of niet tijdig kan nakomen, kan de huurovereenkomst worden beëindigd. door hem of haar ontbonden, zonder dat de huurder enig recht heeft op schadevergoeding.

WiFi

Het wifi-netwerk is beschikbaar voor de huurder en zijn of haar medereizigers en is bedoeld voor algemeen gebruik zoals e-mailen, surfen op internet en sociale media. Het wifi-netwerk is niet bedoeld voor, en ook niet in staat tot zware mediastreaming, uitgebreide downloads en online gamen.

Roken

Roken is ten strengste verboden in alle binnen- en gemeenschappelijke ruimtes. Roken is toegestaan ​​buiten de accommodaties en gemeenschappelijke ruimtes. Het is verboden om waar dan ook op het landgoed rookwaren te deponeren. Het gebruik van een asbak is verplicht. Houd altijd rekening met het hoge brandrisico in deze regio.

Persoonlijke gegevens

Volgens de wet is de verhuurder verplicht om een ​​register bij te houden van gasten ouder dan 16 jaar die in Finca El Mundo Verde verblijven, inclusief volledige namen en nationaliteit en/of paspoortnummers, plaats van afgifte. Ons beleid met betrekking tot de persoonlijke gegevens die de huurder verstrekt als onderdeel van een boeking of aanvraag via deze website of website van derden, inclusief de privacy van die gegevens, wordt uitgelegd en uiteengezet in het privacybeleid.

Klachten

Indien de huurder een gegronde klacht heeft, dient deze – voor zover mogelijk – ter plaatse te worden ingediend. Indien directe indiening niet mogelijk is of indien de klacht niet naar tevredenheid kan worden opgelost, dient deze binnen twee weken na beëindiging van de huurperiode schriftelijk en gemotiveerd te worden ingediend. Later ingediende klachten worden niet in behandeling genomen en een vermeend vorderingsrecht vervalt.

Speciale covid-19 voorwaarden

Met een geel of oranje reisadvies in landen buiten Spanje wordt het afgeraden maar niet verboden om te reizen. Finca El Mundo Verde kan haar verantwoordelijkheden als vakantieaccommodatie nog steeds nakomen en daarom gelden in dit geval de reguliere voorwaarden.

 

Met een rood reisadvies of lockdown in het land van herkomst en/of aankomst is reizen niet mogelijk. Daarom gelden in dit geval speciale voorwaarden. U kunt uw boeking kosteloos verplaatsen naar een andere datum in dezelfde prijsklasse. Als u uw vakantie van het laagseizoen naar het hoogseizoen wilt verplaatsen, betaalt u het prijsverschil. Als u uw vakantie van het hoogseizoen naar het laagseizoen verplaatst, betalen we het prijsverschil aan u terug. Houd er rekening mee dat de schoolvakanties elk jaar veranderen, net als het hoog- en laagseizoen.

bottom of page